Printed fromChabad.gr
ב"ה

Γάμος αλλά... ελληνικά! (και Κασσέρ)

Wednesday, 9 September, 2009 - 10:33 am

Βρισκόμαστε στη μέση των προετοιμασιών για το Ροσς Ασσανά (κατασκευή Σσοφάρ με τα παιδιά, τραπέζι για την κοινότητα, καλλιτεχνικό ημερολόγιο…) θέλω όμως να σας πως για το τελευταίο μεγάλο πρότζεκτ που  έγινε τον Ιούλιο: την οργάνωση ενός ολοκληρωτικά κασσέρ γάμου που συμπεριλαμβάνει Χένε πάρτι, ένα ολόκληρο Σσαμπάτ και, φυσικά, το τραπέζι του γάμου.
Οι γονείς της νύφης είναι από τη Γαλλία αλλά ζουν στην Ελλάδα, τα τελευταία τριάντα χρόνια. Η νύφη λοιπόν έχει μεγαλώσει εδώ και πάντα ονειρευόταν να παντρευτεί σε ετούτη την όμορφη χώρα. Ένα μικρό προβληματάκι: Πώς να το κάνουμε Κασσέρ; Επειδή εδώ δεν υπάρχει αίθουσα κασσέρ για τέτοιες περιπτώσεις, ούτε μια υπηρεσία κέτερινγκ κασσέρ, για τέτοιου μεγέθους εκδηλώσεις. (Εμείς τροφοδοτούμε μικρότερα γκρουπς και όταν πρόκειται για μεγάλα εορταστικά γεύματα, συνεργαζόμαστε με το ξενοδοχείο Νοβοτέλ όπου μετατρέπουμε την κουζίνα του σε κασσέρ).
Τελικά αρχίσαμε διαπραγματεύσεις με διάφορες αίθουσες και με  διάφορους banquetmanagers ώσπου βρέθηκε μια λύση: Το Χένε πάρτι θα γινόταν στο Island, ένα διάσημο μέρος νότια της Αθήνας και εμείς θα επεβλέπαμε τις ετοιμασίες των φαγητών σε Intercatering, το συνήθη συνεταίρο τους, συμπεριλαμβανομένης της μετατροπής της κουζίνας σε κασσέρ και την προμήθειά τους με όλα τα κασσέρ υλικά. Παρόμοιος διακανονισμός έγινε με την αίθουσα του γάμου, ViveMarCoast, επίσης δίπλα στη θάλασσα. Όσο για τα επιδόρπια και τα γλυκά, αυτά θα ετοιμάζονταν στο Ξενοδοχείο Σοφιτέλ. Τα γεύματα του Σσαμπάτ θα ετοίμαζε η δική μας υπηρεσία κέτερινγκ που θα τα σέρβιρε στο Ξενοδοχείο Margie, επίσης νότια της Αθήνας. Ακούγεταιπερίπλοκο;
Είχαμε αμέτρητα μήτινγκς και στείλαμε και λάβαμε άπειρα emails και τα τηλεφωνήματα έδιναν και παίρνανε για να οργανώσουμε όλες τις απαραίτητες ετοιμασίες και να συγχρονίσουμε την άφιξη των προϊόντων Κασσέρ. Ο κύριος όγκος ήρθε από τη Γαλλία και το Ισραήλ, αλλά μερικά προϊόντα κατέφθασαν από τις ΗΠΑ και άλλα αγοράστηκαν κατευθείαν από Ελληνικά εργοστάσια που προχώρησαν σε  ειδικές κασσέρ παραγωγές.  
Έπρεπε να εξηγήσουμε όλους τους κανόνες του κασσέρ και τους περιορισμούς σε διάφορους σεφ, μάγειρες και σερβιτόρους – γιατί για τους περισσότερους ήταν κάτι καινούργιο και εκπληκτικό. Ήταν όμως όλοι αξιοθαύμαστα συνεργάσιμοι και με κατανόηση!
Οι ώρες εργασίας ήταν πάρα πολλές (τα ζαχαροπλαστεία έκαναν βραδινή βάρδια, για παράδειγμα), αλλά το αποτέλεσμα ήταν η ανταμοιβή: 4 μέρες εορτασμών όπου το νόστιμο και εκλεκτό φαγητό συνδυάστηκε με παραδεισένιο ντεκόρ, ανεβάζοντας την ήδη χαρούμενη ατμόσφαιρα, με όλους τους καλεσμένους από τη Γαλλία, το Μαρόκο, το Ισραήλ, την Ελλάδα (και ίσως και αλλού) να τραγουδούν, να χορεύουν και να διασκεδάζουν….
Δύσκολο να περιγράψω την πιο μαγική στιγμή….. Τα Μαροκινά τραγούδια κατά τη διάρκεια του Χένα, με τη νύφη να φορά το παραδοσιακό, βελούδινο κόκκινο φόρεμα της προ-γιαγιάς της; Τα ζωντανά τραγούδια και οι χοροί κατά το δείπνο του Σσαμπάτ; Ίσως την τελετή στη Χουπά, με φόντο το ηλιοβασίλεμα; Αποφασίστε εσείς από τις φωτογραφίες. :)
Τώρα πια, ξέρουμε: ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κάνουμε γάμο Κάσσερ και στην Έλλαδα!

wedding bitton 047.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wedding bitton 129.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_3274.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_3272.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_3279.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wedding bitton 233.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments on: Γάμος αλλά... ελληνικά! (και Κασσέρ)
6/22/2018

allformens.nl page wrote...


I appreciate the details on your websites. Thanks for your time.
EXPERTUTLATANDE
Manga gentleman lider av otillracklig penisstorlek. Det kan finnas olika orsaker, inklusive alder, ofta weight, ohalsosam eller otillracklig naring, brist pa vila, brist pa hormoner, alkohol och nikotin missbruk och annat amateur teen girls tumblr. Alla leder farm samma resultat: nedgang i kvaliteten pa sexlivet.
Supervised de senaste 20 aren har amateur teen girls tumblr toot sett crew i alla aldrar och livsstilar med detta problem. Vi lyckades hitta det perfekta botemedlet for att hjalpa dem. Namligen Titan Gel! Underneath kliniska provningar har det visat sig vara effektivt aven i de svaraste situationerna.
Jag kan verkligen rekommendera Titan Gel siobui.allformens.nl/cream-for-the-penis/amateur-teen-girls-tumblr.php amateur teen girls tumblr till alla mina patienter som den basta losningen. De som redan har provat det uppskattar det mycket!
2/27/2019

KrotScumn wrote...

Админ не могу разобраться с регистрацией!!!Где просмотр правил форума увидеть???Спасибо
3/2/2019

CharlesBrozy wrote...

cipro 500 mg tablet uses in hindi
cipro 1000 mg fiyat
ciprofloxacin 500 mg dose

WhatsApp