ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΜΑΤΣΑ

ΥΛΙΚΑ

Ζωμό από κρέας
6 κουταλιές ματσά ψιλοκομμένη
1/3 της σούπας νερό
2 αβγά, αλάτι, πιπέρι
2 κουταλιές λάδι
1 κουταλιά μαϊντανό 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια λεκάνη βάζουμε όλα τα υλικά με μια κουταλιά ζωμό, τα ανακατεύουμε και αφήνουμε να μείνουν δύο ώρες. Τα πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα ρίχνουμε σε ζωμό από κρέας που βράζει. Τα βράζουμε για 20 λεπτά και αν θέλουμε αβγοκόβουμε τη σούπα.

Οι συνταγές είναι από το βιβλίο, «ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ, ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ», από τις κυρίες της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου